MY_LOGO

Konferencija za medije povodom obilježavanja VRO Oluja

Konferencija za medije povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, održat će se u petak, 28. srpnja 2017. u Ministarstvu obrane RH u Zagrebu, s početkom u 12,00 sati.

Tom prigodom članovi Organizacijskog odbora za središnje obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja predvođeni predsjednikom Odbora, državnim tajnikom Tomislavom Ivićem predstavit će planirani program svečanosti koji će se održati u petak, 4. i subotu 5. kolovoza 2017. godine u Kninu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u Ministarstvo obrane RH, Trg Kralja Petra Krešimira IV br. 1, u petak, 28. srpnja 2017. najkasnije do 11,50 sati, te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .