MY_LOGO

Ispraćaj 7. HRVCON-a u misiju "Resolute Support" u Afganistanu

Foto: Arhiva MORH/ J. Kopi
Foto: Arhiva MORH/ J. Kopi

Svečani ispraćaj 7. hrvatskog kontingenta u misiju potpore miru "Resolute Support" u Afganistanu održat će se u ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine u vojarni "Pukovnik Marko Živković" na Plesu s početkom u 12.30 sati.

Svečanom ispraćaju prisustvovat će potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov sa suradnicima.
 
Kontingent broji ukupno 96 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, od kojih je pet žena. U sklopu kontingenta u područje misije putuje i 28 pripadnika OS partnerskih zemalja, i to 18 pripadnika Vojske Crne Gore, šest pripadnika Vojske Republike Makedonije, te po dva pripadnika OS Albanije i BiH.
 
Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu "Pukovnik Marko Živković" na Plesu u ponedjeljak, 4. rujna 2017. najkasnije do 12,00 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do ponedjeljka, 4. rujna 2017. do 10,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne/novinarske iskaznice i broj mobitela. Parking za novinare bit će osiguran uz ulaz u vojarnu.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .