MY_LOGO

Drugo zavjetno hodočašće pripadnika HKoV-a u Udbinu

Foto: Arhiva MORH/ T. Brandt
Foto: Arhiva MORH/ T. Brandt

Zapovjedništvo Hrvatske kopnene vojske (HKoV) Oružanih snaga (OS) RH i Karlovački vojni dekanat, u ponedjeljak, 11. rujna 2017., organiziraju drugo zavjetno vojno hodočašće pripadnika HKoV-a OS RH u Udbinu.

Hodočašće započinje u 9.00 sati procesijom i križnim putem iz vojarne "Josip Jović" u Udbini do Crkve hrvatskih mučenika u Udbini. Nakon procesije i križnog puta, u 11.00 sati, u Crkvi hrvatskih mučenika u Udbini služit će se sveta misa koju će predvoditi Vojni ordinarij u RH, mons. Jure Bogdan.

Predstavnici medija moći će popratiti početak procesije i pridružiti se pripadnicima HKoV-a OS RH na križnom putu, a za one koji neće pratiti procesiju i križni put bit će organiziran prijevoz autobusom od vojarne "Josip Jović" do Crkve hrvatskih mučenika u Udbini.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu na ulaz vojarne "Josip Jović" u Udbini, u ponedjeljak, 11. rujna 2017. najkasnije do 8.45 sati.

Osoba za kontakt je satnik Damir Miljković, časnik za odnose s javnošću u Zapovjedništvu HKoV-a, mobitel: 098/372 214.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .