MY_LOGO

Svečana prisega 15. naraštaja kadeta na HVU

Svečana prisega 15. naraštaja kadeta Oružanih snaga Republike Hrvatske i svečano obilježavanje početka akademske godine sveučilišnih preddiplomskih studija održat će se na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman"u Zagrebu u petak, 22. rujna 2017. godine, s početkom u 10 sati.

Svečanu prisegu položit će 108 kadeta 15. naraštaja, od kojih je 89 kadeta 4. naraštaja vojnih sveučilišnih studijskih programa "Vojno inženjerstvo" i "Vojno vođenje i upravljanje" te 10 kadeta kandidata za vojne pilote. Svoje školovanje započinje i šest  kadeta iz partnerskih zemalja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Makedonije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u petak, 22. rujna 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu  najkasnije do 9:45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je časnik za odnose s javnošću HVU-a, pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .