MY_LOGO

Ministar Krstičević na Hrvatskim danima sigurnosti

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sudjelovat će na 11. konferenciji hrvatskih menadžera sigurnosti Hrvatski dani sigurnosti, koja će se održati  u srijedu, 11. listopada 2017. godine u Hotelu „Milenij“ u Opatiji pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.

Ministar Krstičević otvorit će Hrvatske dane sigurnosti, čiji je ovogodišnji fokus domovinska sigurnost. Tim povodom ministru Krstičeviću bit će dodijeljena Hrvatska velika nagrada sigurnosti 2017. u kategoriji osobnog doprinosa u razvoju domovinske sigurnosti.

Nagradu dodjeljuje Udruga hrvatskih menadžera sigurnosti, odajući priznanje pojedincima, poslovnim subjektima, institucijama i lokalnoj zajednici, odnosno svima koji daju značajan doprinos ostvarivanju i razvoju sigurnosti. Dodjeljuje se u 11 kategorija, a nagrađenima će biti uručena u sklopu svečanog programa s početkom u 14 sati.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .