MY_LOGO

Ispraćaj 1. hrvatskog kontingenta u eFP u Republiku Poljsku

Svečani ispraćaj 1. hrvatskog kontingenta ojačane prednje prisutnosti u okviru borbene skupine pod vodstvom Sjedinjenih Američkih Država (1. HRVCON-a eFPBG – USA) u Republiku Poljsku održat će se u četvrtak, 12. listopada 2017. godine u vojarni "Bilogora" u Bjelovaru, s početkom  u 10.00 sati.

Svečanom ispraćaju prisustvovat će izaslanik predsjednice RH i vrhovne zapovjednice OS RH načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov i potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sa suradnicima.
U Poljsku u borbenu skupinu pod vodstvom SAD-a upućuje se jedna bitnica samohodnih višecjevnih lansera raketa. Zapovjednik 1. HRVCON-a eFBBG-USA je bojnik Ivan Užarević.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu "Bilogora" u Bjelovaru u četvrtak, 12. listopada 2017., najkasnije do 9.15 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do srijede, 11. listopada 2017., najkasnije do 15.30 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne/novinarske iskaznice i broj mobitela.

Parking za novinare bit će osiguran na parkiralištu ispred vojarne.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .