MY_LOGO

Otvorenje NATO objekta u vojarni na Plesu

Svečano otvorenje novoizgrađenog objekta u vojarni "Pukovnik Marko Živković" na Plesu za smještaj hrvatske sastavnice NATO grupe za komunikacijsko-informacijske sustave (NCISG - NATO Communication and Information Systems Group) održat će se u utorak, 7. studenoga 2017. godine s početkom u 15,00 sati.

Riječ je o objektu čiju je izgradnju financirao NATO, a koju će koristiti hrvatska postrojba - bojna veze Hrvatske kopnene vojske, koja se nalazi u sastavu 1. bojne veze NCISG, sastavnice Savezničkog zapovjedništva snaga za Europu - SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe).

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu "Pukovnik Marko Živković" na Plesu u utorak, 7. studenoga 2017. najkasnije do 14,40 sati te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), broj novinarske/osobne iskaznice i kontakt.
 

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .