MY_LOGO

Svečano otvorenje vojarne u Vukovaru

Svečano otvorenje vojarne "204. brigade Hrvatske vojske" povodom dolaska postrojbe Oružanih snaga Republike Hrvatske u Vukovar održat će se u petak, 10. studenog 2017. godine.

Na inicijativu potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića i uz podršku Vlade Republike Hrvatske postrojba Oružanih snaga bit će smještena u Vukovaru, u novoizgrađenoj vojarni "204 brigade Hrvatske vojske".

Svečanosti otvorenja vojarne u Vukovaru nazočit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske general zbora Mirko Šundov i drugi visoki uzvanici.
Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 10. studenog 2017. godine, na ulaz u vojarnu "204. brigade Hrvatske vojske", Augusta Cesarca 22b u Vukovaru, najkasnije do 12.50 sati i da svoj dolazak najave na službeni e-mail MORH-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do petka, 10. studenog 2017., do 10 sati.    

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .