MY_LOGO

Dan za medije na obuci pričuvnika OS RH na Gašincima

 U sklopu desetodnevne obuke i osposobljavanja pripadnika pričuvnih postrojbi Oružanih snaga RH u kojoj sudjeluju pripadnici 2. pješačke pukovnije Osijek, na vojnom poligonu "Gašinci", u subotu 11. studenoga 2017., s početkom u 9,00 sati održat će se Dan za medije.

Težište obuke i osposobljavanja pričuvnika je na obuci za pomoć civilnim institucijama u zaštiti i spašavanju u slučaju katastrofa, protupožarne zaštite, traganja i spašavanja, koja se provodi u suradnji s civilnim institucijama, uz obuku temeljnih vojnih vještina, taktike, tehnika i procedura pješaštva, priprema i osposobljavanja zapovjednog osoblja za samostalno vođenje postrojbi i dr.

Mediji će moći popratiti obuku pričuvnika u izradi zečjeg nasipa koja se provodi u suradnji s Hrvatskim vodama, obuku iz gašenja požara koja se provodi u suradnji s Javnom vatrogasnom postrojbom te svladavanje vodenih prepreka koju provodi Riječna bojna Inženjerijske pukovnije Hrvatske kopnene vojske.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u subotu, 11. studenoga 2017. godine na prijavnicu vojnog poligona „Gašinci“, kod Đakova, Đakovačka satnica bb, najkasnije do 8:45 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do 19:00 sati, danas, 10. studenoga 2017. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), broj novinarske/osobne iskaznice i kontakt.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .