MY_LOGO

Ministar Krstičević na konferenciji o požarima u Hrvatskoj

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević sudjelovat će u srijedu, 15. studenog 2017. godine na konferenciji pod nazivom "Požari u Hrvatskoj: obrana i prevencija" koja će se održati u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23 u Zagrebu s početkom u 9:30 sati. Organizatori konferencije su Hrvatske šume i Jutarnji list uz potporu Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.

Uvodnu prezentaciju održat će načelnik stožera 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane pukovnik Davor Turković, a na konferenciji će također sudjelovati i piloti Protupožarne eskadrile 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane.

 Cilj ove konferencije je rasprava ključnih tema vezanih uz organizaciju vatrogasnih postrojbi, problematiku požara u 2017. godini te kako i na koji način poboljšati preventivu požara i sanaciju opožarenih područja.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .