MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu, 25. studenog 2017. godine, od 10.00 do 13.00 sati u vojarni "Petar Zrinski",  Ilica 256b, u Zagrebu.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, kadetska prava i obveze te vojna obuka, a također će im biti omogućen  i obilazak Kampusa, te razgledavanje taktičko-tehničkog zbora.

Ovom prilikom bit će predstavljen novi diplomski studij Vojnog pomorstva koje je HVU pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.
Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 25. studenoga 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 9:45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.
Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb.

Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Opširnije o studijskim programima Hrvatskog vojnog učilišta
 

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .