MY_LOGO

Sporazumi o suradnji na području obrazovanja, znanosti i istraživanja

Potpisivanje sporazuma o suradnji Ministarstva obrane RH s obrazovnim, znanstvenim i istraživačkim institucijama u Republici Hrvatskoj održat će se u srijedu, 29. studenoga 2017., s početkom u 11 sati na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman".

U ime potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH Damira Krstičevića sporazume će potpisati zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ general-pukovnik Slavko Barić.

Sporazumima se definiraju načela i područja dugoročne suradnje na zajedničkim projektima obrazovanja, znanosti i istraživanja, a suradnja unutar svakog područja od zajedničkog interesa provodit će se u okviru pojedinačnih projekata kojima će se detaljno regulirati prava i obveze sporazumnih strana.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u srijedu, 29. studenoga 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 10.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .