MY_LOGO

Blagoslov crkve Blaženog Ivana Merza

Blagoslov crkve Blaženog Ivana Merza održat će se u petak, 8.prosinca 2017. godine, na Vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" u Slunju.

Tim će se povodom formirati procesijska povorka od Zapovjedništva Središta za borbenu obuku do crkve Bl. Ivana Merza, gdje će vojni ordinarij mons. Jure Bogdan predvoditi misu. U restoranu Vojnog poligona „Eugen Kvaternik“ uzvanici će imati priliku razgledati izložbu fotografija, koje prikazuju tijek izgradnje crkve.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u petak, 8. prosinca 2017. na prijavnicu vojarne "Eugen Kvaternik" u Slunju najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću Hrvatske kopnene vojske satniku Damiru Miljkoviću na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .