MY_LOGO

Primopredaja dužnosti zapovjednika Hrvatske kopnene vojske

Svečana primopredaja dužnosti zapovjednika Hrvatske kopnene vojske (HKoV) Oružanih snaga RH (OS RH) održat će se u utorak, 19. prosinca 2017. godine u Domu Hrvatske vojske "Zrinski", Marina Držića 4 u Karlovcu, s početkom u 11 sati.

Primopredaja dužnosti zapovjednika HKoV-a OS RH provest će se između dosadašnjeg zapovjednika general-pukovnika Mate Ostovića i novoizabranog brigadnog generala Siniše Jurkovića.

Svečanosti će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u utorak, 19. prosinca 2017., u Dom HV „Zrinski“ Marina Držića 4 u Karlovcu, najkasnije do 10.30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do utorka, 19. prosinca do 9.00 sati.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HKoV-a, satnik Damir Miljković, mobitel: 098/372214.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .