MY_LOGO

Ministar Krstičević u posjetu vojnicima u Poljskoj i Litvi

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov sa suradnicima od 27. do 29. prosinca 2017. godine borave u službenom posjetu pripadnicima prvog Hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti Ojačane prednje prisutnosti (Enhanced Forward Presence (eFP)) u Republici Poljskoj i Republici Litvi.

Prvog dana službenog posjeta, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević susrest će se u Krakowu sa ministrom obrane Republike Poljske Antoniem Macierewiczem.

U četvrtak, 28. prosinca 2017. godine ministar Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general Šundov susrest će se s pripadnicima prvog Hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti Ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj na vojnom poligonu Bemowo Piskie Training Area.

U petak, 29. prosinca 2017. godine ministar Krstičević sastat će se u Vilniusu s ministrom obrane Republike Litve Raimundasom Karoblisom. Istog dana, ministar Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general Šundov posjetit će pripadnike prvog Hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti Ojačane prednje prisutnosti u Republici Litvi u vojarni Rukla.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .