MY_LOGO

Potpisivanje ugovora o nabavi vojne opreme u MORH-u

Predsjednik Vlade RH Andrej Planković posjetiti će u petak, 2. veljače 2018., u pratnji potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane Damira Krstičevića i načelnika Glavnog stožera OS RH generala zbora Mirka Šundova, vojarnu Croatia i Ministarstvo obrane RH gdje će nazočiti potpisivanju ugovora s proizvođačima vojne opreme.

Obilazak vojarne Croatia započet će u 10,00 sati, a tijekom obilaska moguća je nazočnost zainteresiranih fotografa i snimatelja.
 
Nakon toga, u Ministarstvu obrane RH, Trg kralja Petra Krešimira IV br. 1 s početkom u 10,30 sati održat će se potpisivanje ugovora s proizvođačima vojne opreme, kojom prigodom će biti organiziran i taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme koju koriste Oružane snage RH. Riječ je o potpisivanju 35 ugovora sa 26 hrvatskih tvrtki, o nabavi vojne opreme u ukupnom iznosu od preko 280.000.000,00 kuna.
 
Pozivamo fotografe i snimatelje zainteresirane za praćenje obilaska vojarne Croatia, da dođu na prijavnicu vojarne, Sarajevska 7, najkasnije do 9,30 sati. Po završetku događaja, za zainteresirane fotografe i snimatelje bit će organiziran prijevoz od vojarne Croatia do Ministarstva obrane RH, Trg kralja Petra Krešimira IV br.1.
 
Također, pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje potpisivanja ugovora u MORH-u, da dođu na Trg kralja Petra Krešimira IV br.1., najkasnije do 10,15 sati.
 
Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 2. veljače 2018., do 8,30 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj mobitela. Također, molimo da u svojoj prijavi obavezno navedete koji dio programa želite pratiti i imate li potreba za organiziranim prijevozom iz vojarne Croatia do MORH-a i natrag.

PROGRAM POSJETA

10:00    obilazak novoga restorana u vojarni Croatia  (Sarajevska 7)
10:15    odavanje počasti paljenjem svijeće kod Spomen obilježja 1. GB „Tigrovi“
10:35    obilazak Taktičko-tehničkog zbora vojne opreme i naoružanja (dvorište Administrativnog središta Ministarstva obrane, Stančićeva 4)
11:00     svečanost potpisivanja ugovora s predstavnicima proizvođača vojne opreme (Dvorana stožernog generala Janka Bobetka)
11:30     izjave za medije u predvorju Administrativnog središta Ministarstva obrane

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .