MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Foto: HVU
Foto: HVU

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i načinu upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Također, i ovaj put bit će im omogućen i obilazak Kampusa i razgled taktičko-tehničkog zbora.

Ovom prilikom bit će predstavljen novi diplomski studij Vojnog pomorstva koje je HVU pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.

Također, bit će predstavljen i program školovanja za vojnog pilota, posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona. 

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 10. veljače 2018., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 9:45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . 

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela. 

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni. 

 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .