MY_LOGO

Dan otvorenih vrata HVU "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu

Foto: HRM
Foto: HRM

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu održat će se, uz potporu Hrvatske ratne mornarice, u subotu, 17. veljače 2018. u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba", Zrinsko-frankopanska 207a, Split.

Posjetitelji će imati prigodu informirati se o studijskim programima za potrebe Oružanih snaga Republike Hrvatske, Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, te posebno o novom diplomskom studiju Vojno pomorstvo koje je Hrvatsko vojno učilište pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu. Predviđen je i obilazak nekoliko objekata u vojarni (sportski objekti, kabineti), brodova HRM-a te taktičko-tehničkog zbora OSRH.

Pozivamo sve zainteresirane posjetitelje da se najkasnije do 16. veljače 2018. prijave za sudjelovanje putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne "Admiral flote Sveto Letica - Barba", Zrinsko-frankopanska 207a, u Splitu, najkasnije do 9.45 sati i sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .