MY_LOGO

Svečana prisega 21. naraštaja dragovoljnih ročnika

Foto: MORH/ J. Kopi
Foto: MORH/ J. Kopi

Svečana prisega 21. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju održat će se u subotu, 10. ožujka 2018. godine., u Središtu za temeljnu obuku u vojarni "123. brigade HV" u Požegi, s početkom u 10,00 sati.

Na prisezi ročnika predviđena je nazočnost potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH Damira Krstičevića i načelnika Glavnog stožera Oružanih RH generala zbora Mirka Šundova sa suradnicima.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu "123. brigade HV" Požega, Hrvatskih branitelja 2, u subotu, 10. ožujka 2018. godine, najkasnije do 9,30 sati.

Također, molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do petka, 9. ožujka 2017. godine do 19,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), broj novinarske ili osobne iskaznice i broj mobitela.

Osoba za kontakt za svečanu prisegu je časnik za odnose s javnošću Središta za temeljnu obuku HKoV-a u Požegi, satnik Željko Raguž, mob: 098/590-882.

Nakon svečane prisege, ministar Krstičević nazočit će svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Vukovara koja će se održati u subotu, 10. ožujka 2018. godine u Hrvatskom domu Vukovar u Vukovaru, s početkom u 12,00 sati.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .