MY_LOGO

Vojna vježba LOGEX "Održivost 18" na VP "Gašinci"

Na vojnom poligonu "Gašinci" u utorak, 17. travnja 2018. godine održat će se vojna vježba LOGEX "Održivost 18".

Riječ je o obuci logističkih postrojbi Gardijske oklopno-mehanizirane brigade (Gombr) Hrvatske kopnene vojske OS RH koja se provodi s ciljem podizanja razine osposobljenosti logističkih postrojbi brigade po svim elementima borbene logistike, kao i svih drugih postrojbi u korištenju te potpore.

Logističke funkcije koje će biti prikazane na vježbi su opskrba svim klasama, održavanje, promet, zdravstvo, opsluživanje odnosno prehrana, postupci s ranjenima i poginulima, manje zamjene osoblja, dušobrižništvo, samozaštita snaga i dr.

Direktor vježbe je zapovjednik Gombr-e HKoV-a brigadni general Denis Tretinjak.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u utorak, 17. travnja  2018., na ulaz u vojarnu 3. gardijske brigade "Kune" u Đakovu, ulica Nikole Tesle bb, najkasnije do 8,10 sati, odakle će biti organiziran prijevoz na VP "Gašinci", te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. danas, 16. travnja 2018., najkasnije do 16,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Osobe za kontakt su satnik Tomislav Đalto, mob: 098/604-233 i desetnik Ivica Oršolić, mob: 099/660-2079.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .