MY_LOGO

Konferencija za medije povodom održavanja simulacijskog dijela vježbe "SIGURNOST 18"

Konferencija za medije povodom održavanja simulacijskog dijela vježbe "SIGURNOST 18", međuresorne vježbe Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti, održat će se u petak, 11. svibnja 2018. godine na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu, s početkom u 10 sati.

Na konferenciji će sudjelovati predsjednik Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dragan Lozančić te zapovjednik Zapovjednog operativnog središta Glavnog stožera Oružanih snaga RH brigadni general Krešo Tuškan.

Vježba "SIGURNOST 18" održava se u cilju zajedničkog djelovanja na terenu i provjere spremnosti i koordinacije snaga koje sudjeluju u provedbi ovogodišnje protupožarne sezone. Vježba se provodi u dva dijela - na strateškoj razini (simulacijska vježba) i na zemljištu (terenska vježba).

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedene konferencije da dođu u petak, 11. svibnja 2018., na Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman", najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. danas, 10. svibnja 2018., najkasnije do 16 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) te broj osobne iskaznice i broj mobitela.
Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije je Sanja Smetiško Gašparić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , 01 38 55 942, 091 112 1023.

 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .