MY_LOGO

Ministar obrane Republike Austrije u posjetu MORH-u

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević primit će u ponedjeljak, 14. svibnja 2018. godine u službeni posjet ministra obrane Republike Austrije Maria Kunaseka.

Svečani doček austrijskog ministra Kunaseka u Ministarstvu obrane RH predviđen je u ponedjeljak, 14. svibnja 2018., u 12.30 sati. Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu na Trg Kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 12.15 sati.

Po završetku bilateralnog sastanka predviđene su izjave za medije, s početkom u 13.20 sati, nakon čega će ministri obrane RH i Austrije, Krstičević i Kunasek obići izloženi taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme OS RH u predvorju dvorane Doma HV "Zvonimir" Ministarstva obrane RH.

Pozivamo predstavnike medija koji žele pratiti izjave za medije i obilazak TT zbora da dođu na Trg Kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 13.05 sati te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do ponedjeljka, 14. svibnja 2018., do 9.30 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .