MY_LOGO

Obilježavanje 27. obljetnice osnivanja Specijalnih snaga HV-a

U vojarni „Stožerni brigadir Ante Šaškor“ u Delnicama u petak, 18. svibnja 2018. godine, svečano će se obilježiti 27. obljetnica osnivanja Specijalnih snaga Hrvatske vojske i Dan Zapovjedništva specijalnih snaga.

Program obilježavanja počinje u 9.30 sati služenjem mise u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Delnicama, nakon čega slijedi središnja svečanost, koja će se održati u vojarni „Stožerni brigadir Ante Šaškor“ u Delnicama.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate navedeni događaj dolaskom u Crkvu Sv. Ivana Krstitelja u 9.30 sati ili na središnju svečanost u vojarnu „Stožerni brigadir Ante Šaškor“ u Delnicama najkasnije do 10.50 sati.

Predstavnike medija zainteresirane za praćenje pozivamo da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   najkasnije do petka, 18. svibnja 2018. do 9 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) te broj osobne iskaznice i broj mobitela.

Parkiralište za medije osigurano je na parkiralištu izvan vojarne.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću,  satnik Klaudio Simonović, tel: 051 625 952, mob. 091/896 7910.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .