MY_LOGO

Vježba s bojnim gađanjem "Kuna 18" na Slunju

Na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" u Slunju, u utorak, 12. lipnja 2018.  Gardijska oklopno-mehanizirana brigada Hrvatske kopnene vojske uz potporu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, Gardijske mehanizirane brigade i Topničko-raketne pukovnije provest će vježbu na zamljištu s bojnim gađanjam "Kuna 18".

Na vježbi "Kuna 18" prikazat će se integrirano, sinhronizirano i združeno djelovanje helikoptera OH-58D "Kiowa Warrior" u potpori kopnenih snaga te borbeno djelovanje Panzer haubice 2000 u pružanju topničke potpore manevarskim snaga u provedbi zadaće.

Vježbi će prisustvavati i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov sa suradnicima.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele pratiti vježbu da dođu na poligon "Eugen Kvaternik", Slunj, u utorak, 12. lipnja 2018. do 07:30 sati, te da svoj dolazak obavezno, zbog organizacije prijevoza unutar vojnog poligona, najave u ponedjeljak, 11. lipnja do 19,00 sati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Osoba za kontakt: satnik Tomislav Đalto, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , mobitel: 098/604-233.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .