MY_LOGO

Krstičević u Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu Divulje

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević obići će u petak, 27. srpnja 2018. godine Operativno vatrogasno zapovjedništvo Divulje gdje su planirane prezentacije o Protupožarnoj sezoni 2018. i izjave za medije.

Obilasku će prisustvovati i ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dragan Lozančić, glavni vatrogasni zapovjednik Operativno vatrogasno zapovjedništvo (OVZ) u Divuljama Slavko Tucaković i zapovjednik Zapovjedno operativnog zapovjedništva Glavnog stožera Oružanih snaga RH, ujedno i zapovjednik vojnih snaga OVZ-a u Divuljama brigadni general Krešo Tuškan.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 27. srpnja 2018., u Operativno vatrogasno zapovjedništvo u Divuljama, najkasnije do 16.45 sati te da svoje prijave pošalju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do petka, 27. srpnja 2018., do 14.00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medijske kuće, broj sobne iskaznice i broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .