MY_LOGO

Ispraćaj 1. HRVCON-a u operaciju Sea Guardian u Sredozemlju

Foto: HRM / M. Siriščević
Foto: HRM / M. Siriščević

Svečani ispraćaj 1. hrvatskog kontingenta u NATO operaciju potpore miru Sea Guardian u Sredozemlju koji čini brod Hrvatske ratne mornarice RTOP-41 „Vukovar“ i posada, održat će se u ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine, ispred sidrišta u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu, s početkom u 12.30 sati.

Na ispraćaju 1. HRVCON-a predviđena je nazočnost potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića i načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH generala zbora Mirka Šundova sa suradnicima.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje svečanog ispraćaja da dođu u ponedjeljak, 3. rujna 2018., na ulaz u vojarnu "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu kod kružnog toka, najkasnije do 11.45 sati te da svoj dolazak najave te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do ponedjeljka, 3. rujna 2018. do 9.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnica za odnose s javnošću HRM-a, pukovnica Maja Siriščević, mob: 098/204-216.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .