MY_LOGO

Glavni tajnik NATO-a u posjetu Ministarstvu obrane

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sastat će se u ponedjeljak, 8. listopada 2018. godine u Ministarstvu obrane RH s Glavnim tajnikom NATO-a Jensom Stoltenbergom u sklopu njegovog službenog posjeta Republici Hrvatskoj.

Svečana ceremonija dočeka Glavnog tajnika Stoltenberga u Ministarstvu obrane RH održat će se u ponedjeljak, 8. listopada 2018., s početkom u 16,40 sati.

Pozivamo fotografe i snimatelje zainteresirane za praćenje svečanog dočeka i početka sastanka da dođu u Ministarstvo obrane, na Trg kralja Petra Krešimira IV/1,  u ponedjeljak, 8. listopada 2018.  godine najkasnije do 16,00 sati te da svoj dolazak najave na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Moguće je snimanje ceremonije svečanog dočeka i početka sastanka, a po završetku ćemo o događaju izvijestiti priopćenjem.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, status, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .