MY_LOGO

Obilazak Zapovjedništva vježbe Velebit na Udbini

Uzbunjivanjem postrojbi Hrvatske vojske tijekom jutra, u utorak, 9. listopada 2018. godine započela je završna faza priprema za vojnu vježbu Oružanih snaga RH Velebit 18 – združena snaga.

Nakon uzbunjivanja provest će se razmještaj postrojbi i sredstava u područja gdje će se provoditi vježba, a s radom započinju i zapovjedna mjesta zapovjedništava snaga koje sudjeluju u vježbi.

Za predstavnike medija u utorak, 9. listopada organiziran je obilazak Zapovjedništva vježbe – operacije Združena snaga u vojarni "Josip Jović" u Udbini, nakon čega su planirane i izjave zapovjednika vježbe viceadmirala Roberta Hranja.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu "Josip Jović" u Udbini u utorak, 9. listopada 2018. godine najkasnije do 12,45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, status, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .