MY_LOGO

Obilježavanje 11. obljetnice ustrojavanja Tigrova u Petrinji

U vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji u utorak, 6. studenoga 2018., obilježit će se 11. obljetnica ustrojavanja 1. mehanizirane bojne Tigrovi Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske OS RH.

Tim povodom, služit će se misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, koju će predvoditi don. Milenko Majić, vojni kapelan kapelanije "Blaženog Ivana Merza", nakon čega će uslijediti središnja svečanost obilježavanja 11. obljetnice ustrojavanja Tigrova.

Također, u sklopu prigodnog programa u vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji bit će otvorena spomen soba svim poginulim i nestalim pripadnicima 1. Gardijske brigade Tigrovi.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medije za praćenje obilježavanja 11. obljetnice ustrojavanja Tigrova da dođu u vojarnu "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji u utorak, 6. studenoga 2018., najkasnije do 9,45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , do utorka, 6. studenoga do 9 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je satnik Ivan Aljinović, mob: 095/909-0129.

 

PROGRAM:

  • 10:00 Sveta Misa
  • 10:45 Središnja svečanost obilježavanja 11. obljetnice ustrojavanja 1. mehanizirane bojne "Tigrovi"
  • 11:45 Otvaranje i blagoslov spomen sobe poginulih i nestalih pripadnika 1. gbr "Tigrovi"

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .