MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu, 24. studenog 2018., u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu, od 11.00 do 13.30 sati.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga RH, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika - smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Također, bit će im omogućen i obilazak Kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 24. studenog 2018., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 10.45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka, 23. studenog 2018., do 16.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .