MY_LOGO

Na Tuškancu natjecanje "Izazov tjelesne spremnosti – Viribus unitis"

U sportskoj dvorani vojarne "1.hrvatski gardijski zbor" na Tuškancu u Zagrebu u utorak i srijedu, 27. i 28. studenog održat će se 4. natjecanje pod nazivom "Izazov tjelesne spremnosti – Viribus unitis".

U natjecanju će sudjelovati 136 pripadnica i pripadnika Oružanih snaga RH, Ministarstva unutarnjih poslova RH, Hrvatske gorske službe spašavanje te Hrvatske vatrogasne zajednice. Također, natjecanju će nazočiti i vrhunski sportaši – ugovorni pričuvnici OSRH, braća Martin i Valent Sinković te Nenad i Neven Žugaj.

Cilj natjecanja je promicanje zdravog načina života i sportskih aktivnosti, podizanje borbene spremnosti te poticanje zdravog natjecateljskog duha.

Natjecanje se organizira u znak sjećanja na časničkog namjesnika Antu Malića, koji je poginuo 26. lipnja 1995. u 22. godini života tijekom operacije Skok-2. Malić je bio pripadnik 1. hrvatskog gardijskog zdruga, veliki poznavatelj i ljubitelj borilačkih vještina i vježbi snage, brzine, izdržljivosti i eksplozivnosti koje je neumorno trenirao, promovirao i uvodio u Hrvatsku vojsku.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u utorak, 27. studenog 2018. u sportsku dvoranu vojarne "1.hrvatski gardijski zbor" u Zagrebu, najkasnije do 7.45 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do ponedjeljka, 26. studenog 2018. do 16 sati.
 
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je satnik Ivica Krišto, pripadnik Počasno-zaštitne bojne, mob: 098/1973-797.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .