MY_LOGO

Dan roda topništva i Dan topničko-raketne pukovnije

U  vojarni “Bilogora” u Bjelovaru u utorak, 4. prosinca 2018. održat će se svečanost proslave Dana roda topništva i Dana topničko-raketne pukovnije s početkom u 11 sati.

Svečanosti će nazočiti i zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general-bojnik Siniša Jurković. Sveta misa održat će se u kapelici vojarne „Bilogora“ u 10 sati, nakon čega slijedi svečano obilježavanje Dana roda topništva i Dana topničko-raketne pukovnije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje svečanosti da dođu u utorak, 4. prosinca 2018. najkasnije do 10.45 sati u vojarnu “Bilogora” u Bjelovaru te da svoj dolazak najave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do utorka, 4. prosinca do 9 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Osobe za kontakt su časnički namjesnik Mladen Tabaček, mob: 098/1972-364 i satnik Stevo Herceg, mob:091/5046-164.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .