MY_LOGO

U Kninu raščlamba obuke pričuvnika OS RH

Foto: MORH / M. Čobanović
Foto: MORH / M. Čobanović

U vojarni 4. gardijske brigade "Pauci" u Kninu, u četvrtak, 6. prosinca 2018. održat će se raščlamba obuke pričuvnog sastava 5. i 6. pješačke pukovnije Oružanih snaga RH.

Obuka pričuvnog sastava 5. i 6. pješačke pukovnije održava se od 30. studenog do 6. prosinca 2018., a provodi se u cilju osposobljavanja i pripreme pričuvnika za samostalnu provedbu procesa donošenja odluka i procesa vođenja postrojbi te uključuje i obuku osvježenja iz rukovanja osobnim naoružanjem i provedbom gađanja iz osobnog naoružanja.

Pozivamo zainteresirane predstavnika medija za navedeni događaj da dođu u vojarnu 4. gardijske brigade "Pauci" u Kninu u četvrtak, 6. prosinca 2018. najkasnije do 10 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do srijede, 5. prosinca 2018. do 15 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Osobe za kontakt su brigadir Željko Nakić, mob: 098/908-3330 i pukovnik Tomislav Matković, mob: 091/564-8908.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .