MY_LOGO

Svečanost primopredaje i imenovanja prototipa OOB-31 "Omiš"

Svečanost primopredaje i imenovanja prototipa novog obalnog ophodnog broda Hrvatske ratne mornarice održat će se u petak, 7. prosinca 2018., u vojarni "Admiral flote Sveto Letica - Barba" u Splitu s početkom u 11 sati, a nakon toga planirana je kratka plovidba Kaštelanskim zaljevom.

Prototip obalnog ophodnog broda nositi će ime "Omiš", a u svojstvu počasnog kuma ime broda otkrit će Roko Vranić, otac Josipa Vranića, prvog poginulog pripadnika Hrvatske ratne mornarice i prve žrtve Domovinskog rata u Splitu. 

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu na glavni ulaz u vojarnu "Admiral flote Sveto Letica - Barba" u petak, 7. prosinca 2018., najkasnije do 10.30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 7. prosinca 2018. do 8 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnica za odnose s javnošću HRM-a, pukovnica Maja Siriščević, mob: +385/98/204-216.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .