MY_LOGO

Adventski koncert Mješovitog pjevačkog zbora HRM-a

Povodom nadolazećih božićnih blagdana, članice i članovi Mješovitog pjevačkog zbora Hrvatske ratne mornarice pod vodstvom dirigenta maestra Marija Krnića održat će Adventski koncert u četvrtak, 13. prosinca 2018. u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu, s početkom u 20 sati.

Gosti zbora HRM-a bit će operna prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta Split Terezija Kusanović, mezzosopran, mandolinski trio Da Capo iz Splita, te ženska klapa Kostela iz Zadvarja. 

Naime, ideju o osnivanju mješovitog vokalnog ansambla unutar Hrvatske ratne mornarice pokrenula je u listopadu 2017. nekolicina djelatnika koji se amaterski bave glazbom: sviranjem ili pjevanjem u vokalnim ansamblima ili samostalno. 

Članstvo zbora većinom čine pripadnici HRM-a, ali i ostali pripadnici Oružanih snaga RH čije radno mjesto je u vojarni Admiral Sveto Letica-Barba u Splitu.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .