MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Foto: HVU / D. Volarić
Foto: HVU / D. Volarić

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se  u subotu, 15. prosinca 2018. od 10 do 12.30 sati u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b u Zagrebu.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika - smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Također, bit će im omogućen  i obilazak Kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 15. prosinca 2018., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka, 14. prosinca 2018. do 16 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt za je pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099 250 2593.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .