MY_LOGO

Dan otvorenih vrata HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Foto: HVU / D. Volarić
Foto: HVU / D. Volarić

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu, 9. veljače 2019. godine u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu od 10 do 12.30 sati.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika - smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Također, bit će omogućen  i obilazak Kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 8. veljače 2019. do 14.00 sati putem obrasca: Obrazac za prijavu
 
Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb.

Za posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osiguran parking.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u subotu, 9. veljače 2019. u vojarnu "Petar Zrinski", Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .