MY_LOGO

Predsjednik Vlade u obilasku vojarne u Pločama

U sklopu posjeta Vlade Republike Hrvatske Dubrovačko-neretvanskoj županiji i sjednice Vlade u Dubrovniku, predsjednik Vlade Andrej Plenković u pratnji potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića i načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH generala zbora Mirka Šundova posjetit će u četvrtak, 31. siječnja 2019., s početkom u 13.00 sati vojarnu "116. brigade Hrvatske vojske" u Pločama u kojoj je smještena Satnija mornaričko-desantnog pješaštva.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u četvrtak, 31. siječnja 2019. u vojarnu "116. brigade Hrvatske vojske" u Pločama, Ulica Stjepana Radića 10, najkasnije do 12.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do četvrtka, 31. siječnja 2019. do 10.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .