MY_LOGO

Prezentacija Plana nabave MORH-a za 2019.

Prezentacija Plana nabave Ministarstva obrane RH za 2019. godinu s osvrtom na realizaciju Plana nabave u 2018. godini, održat će se u četvrtak, 7. veljače 2019., u 14 sati u Ministarstvu obrane RH.

Prezentaciji će prisustvovati potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane RH Damir Krstičević sa suradnicima te članovi Odbora za obranu Hrvatskog sabora, Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije Hrvatskog sabora, Državnog odvjetništva kao i zainteresirane udruge civilnog društva.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u četvrtak, 7. veljače 2019., u Ministarstvo obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV, br.1, Zagreb, najkasnije do 13.45 sati, te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do četvrtka, 7. veljače 2019. do 12 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .