MY_LOGO

Potpisivanje ugovora o nabavi vojne opreme u MORH-u

U Ministarstvu obrane RH, Trg kralja Petra Krešimira IV br. 1, u ponedjeljak, 11. veljače 2019. s početkom u 11 sati održat će se potpisivanje ugovora s proizvođačima vojne opreme za potrebe opremanja Oružanih snaga RH.  

Riječ je o potpisivanju 36 ugovora s 34 hrvatske tvrtke, koje proizvode vojnu opremu, pružaju usluge i izvode radove, u ukupnoj vrijednosti od oko 312 milijuna kuna, koja je oko 32 milijuna kuna veća u odnosu na 2018. godinu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u Ministarstvo obrane RH, Trg kralja Petra Krešimira IV br. 1, u ponedjeljak, 11. veljače 2019., najkasnije do 10.40 sati te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do 8.30 sati u ponedjeljak, 11. veljače 2019. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .