MY_LOGO

Koncert "Valentinovo sa Jazz orkestrom HV-a" u Domu HV-a

Foto: Arhiva MORH / J. Kopi
Foto: Arhiva MORH / J. Kopi

Jazz orkestar Hrvatske vojske održat će koncert pod nazivom "Valentinovo sa Jazz orkestrom HV-a" u utorak, 12. veljače 2019. godine u Domu HV-a "Zvonimir" u Zagrebu s početkom u 20 sati, a održava se za potporu Zakladi vojne solidarnosti.


Pod dirigentskom palicom Davora Dropuljića uz Jazz orkestar Hrvatske vojske nastupit će Bruna Oberan, Matija Cvek, Marko Kutlić i stara garda te Adalbert Turner-Juci.

Jazz orkestar HV-a započeo je s djelovanjem u proljeće 2013. pod vodstvom satnika Davora Dropuljića. Izvodi swing i jazz melodije, a ostvario je suradnju s istaknutim hrvatskim estradnim umjetnicima.

Zaklada vojne solidarnosti osnovana je 2018. godine sa svrhom promicanja humanitarnog djelovanja i potpore djelatnicima Ministarstva obrane i pripadnicima Hrvatske vojske pri svim oblicima stradavanja i ugrožavanja njihovog socijalnog statusa i ovo će treći koncert kojim Orkestar HV-a podupire rad Zaklade.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .