MY_LOGO

Svečana ceremonija uručenja beretki pripadnicima Bojne Pauci

Foto: MORH / T. Brandt
Foto: MORH / T. Brandt

Povodom polaganja svečane prisege 33 pripadnika 3. mehanizirane bojne Pauci Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske u srijedu, 6. ožujka 2019. godine, održat će se svečana ceremonija uručenja crvenih beretki novim pripadnicima 3. mb Pauci u bivšoj vojarni Dračevac u Splitu, s početkom u 9 sati.

Naime, riječ je o vraćanju tradicionalne ceremonije kojom se ranije inicirao ulazak mladih vojnika u 4. gardijsku brigadu te ima posebnu vrijednost kao spomen na pobjedničke akcije i tradiciju pripadnika 4. gardijske brigade u Domovinskom ratu.

Pozivamo predstavnike medija koji žele popratiti navedeni događaj da dođu u srijedu, 6. ožujka 2019., najkasnije do 08.45 sati u bivšu vojarnu Dračevac u Splitu te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do srijede, 6. ožujka 2019. do 8 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), broj novinarske/osobne iskaznice i kontakt broj.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .