MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Foto: HVU / M. Sever
Foto: HVU / M. Sever

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se  u subotu, 9. ožujka 2019.  od 10 do 12.30 sati u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika - smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis te kadetska prava i obveze, kao i vojna obuka. Također, bit će im omogućen obilazak Kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima.  

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje događaja da dođu u subotu, 9. ožujka 2019., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 8. ožujka 2019. do 16 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) broj osobne ili novinarske iskaznice i kontakt broj.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću pukovnik Zdravko Lovašen, kontakt: 099/250-2593.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .