MY_LOGO

Prisega 24. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju

Foto: Arhiva MORH / M. Čobanović
Foto: Arhiva MORH / M. Čobanović

Svečana prisega 24. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju održat će se u subotu, 9. ožujka 2019. godine u Središtu za temeljnu obuku Zapovjedništva za obuku i doktrinu "Fran Krsto Frankopan" Hrvatske kopnene vojske u vojarni "123. brigade HV" u Požegi, s početkom u 10,00 sati.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu u subotu, 9. ožujka 2019., u vojarnu "123. brigade HV" u Požegi, Hrvatskih branitelja 2, najkasnije do 9,30 sati te da svoj dolazak prijave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , do petka, 8. ožujka 2019. godine do 18,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću Središta za temeljnu obuku HKoV-a u Požegi, satnik Željko Raguž, mob: 098/590-882.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .