MY_LOGO

Promocija završetka Izobrazbe za razvoj vođa

Oznaka: MORH
Oznaka: MORH

 

U Dočasničkoj školi "Damir Tomljanović Gavran" u vojarni "123. brigade HV" u Požegi, u petak, 5. travnja 2019., s početkom u 10:30 sati održat će se svečanost završetka 14. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman".

Riječ je o prvoj razini dočasničke izobrazbe HVU-a kojom vojnici ostvaruju preduvjete za mogućnost rasporeda na odgovarajuću dočasničku dužnost, te mogućnost dodjele prvog dočasničkog čina. Izobrazba za razvoj vođa jedan je od ključnih i najvažnijih koraka u karijeri vojnika.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u petak, 5. travnja 2019. u vojarnu "123. brigade HV" Požega, Hrvatskih branitelja bb, najkasnije do 10:15 sati te da svoj dolazak najave bojniku Mariu Trnokopu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , do četvrtka, 4. travnja 2019. do 15.30 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Osoba za kontakt je bojnik Mario Trnokop mob: 095/199-2525.

 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .