MY_LOGO

ASDA 2019 - informacije o akreditiranju medija i građana

Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference - ASDA) održat će se po peti put u Splitu, u Spaladium areni od 10. do 12. travanja 2019. godine. Riječ je o najvećoj izložbi vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima, koja je postala tradicionalna manifestacija i uvrstila se u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu.

Tijekom manifestacije ASDA 2019 za građane i posjetitelje grada Splita održat će se izložba naoružanja i vojne opreme Hrvatske vojske, koja će biti otvorena za građane tijekom sva tri dana trajanja izložbe u vojarni Admiral Sveto Letica Barba u Splitu:

  • 10. travnja (od 12:00 -19:00 sati)
  • 11. travnja (od 10:00-19:00 sati)
  • 12. travnja (od 10:00-19,00 sati).

Zbog očekivanog velikog broja posjetitelja, u naznačeno vrijeme u Splitu će biti osigurane i dodatne autobusne linije broj 7 i 17.

INFORMACIJE ZA POSJETITELJE - ASDA 2019

Zainteresirani posjetitelji, svi koji žele posjetiti sajam vojne industrije ASDA u Spaladium areni, moraju se, sukladno odluci organizatora, najkasnije do nedjelje, 7. travnja 2019. registrirati preko službene internet stranice: http://asdaregistration.tntexpo.net/visitors/intro/# Registracija je besplatna, te omogućuje ulaz na sajam, uz predočenje identifikacijskog dokumenta. Posjedovanje pozivnice ili on-line registracija ne jamči ulazak na sajam bez identifikacijskog dokumenta. Obavezna odjeća za posjetitelje je poslovno odijelo.

Posjetitelji koji ne izvrše registraciju preko službene internet stranice, moći će ući na sajam samo ukoliko kupe ulaznicu po cijeni od 100 kuna.

Napominjemo kako izložba nije otvorena za djecu mlađu od 16 godina.

AKREDITACIJE PREDSTAVNIKA MEDIJA - ASDA 2019

Predstavnici medija koji žele pratiti događanja tijekom održavanja "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije" ASDA 2019 od 10. do 12. travnja 2019. u Spaladium Areni u Splitu, svoj dolazak trebaju najaviti na e-mail Ministarstva obrane  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka, 8. travnja 2019. do 15 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, OIB, naziv medija, broj novinarske iskaznice i broj mobitela.
 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .