MY_LOGO

Ministar obrane Filipina u posjetu Republici Hrvatskoj

U sklopu posjeta izaslanstva Republike Filipini Jadranskoj vojnoj i zrakoplovnoj izložbi i konferenciji (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19), potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević susrest će se u četvrtak, 11. travnja 2019. s ministrom obrane Republike Filipini Delfinom Lorenzanom u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu.

Svečani doček filipinskog ministra Lorenzane u vojarni u Splitu predviđen je u 9.00 sati. Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu u vojarnu "Admiral flote Sveto Letica-Barba" Zrinsko-frankopanska 207a, najkasnije do 8.45 sati.

Zainteresirani predstavnici medija svoj dolazak obavezno trebaju najaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede, 10. travnja 2019. do 20.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj telefona.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .