MY_LOGO

Promocija završetka Izobrazbe za razvoj vođa

Foto: Dočasnička škola
Foto: Dočasnička škola

U Dočasničkoj školi "Damir Tomljanović Gavran" u Požegi u vojarni "123. brigade HV-a" u petak, 7. lipnja 2019. s početkom u 10.30 sati održat će se svečanost završetak 15. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman"

Riječ je o prvoj razini dočasničke izobrazbe kojom vojnici ostvaruju preduvjete za mogućnost rasporeda na odgovarajuću dočasničku dužnost, te mogućnost dodjele prvog dočasničkog čina. Izobrazba za razvoj vođa jedan je od ključnih i najvažnijih koraka u karijeri vojnika.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u petak, 7. lipnja 2019. u vojarnu „123. brigade HV-a“ Požega, Hrvatskih branitelja bb, najkasnije do 10.15 sati te da svoj dolazak najave bojniku Mariu Trnokopu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka, 6. lipnja 2019. do 15.30 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela

Osoba za kontakt je bojnik Mario Trnokop, mobitel: 095/199-2525.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .