MY_LOGO

Hrvatska vojska i vrhunski sportaši zajedno na Sljemenu

Ministarstvo obrane organizira u petak, 7. lipnja 2019. hodnju na Sljeme za pripadnike Hrvatske vojske, a na Sljemenu će im se pridružiti braća Martin i Valent Sinković, vrhunski sportaši i ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske.

Na hodnji će sudjelovati zapovjednici Hrvatske vojske, ministar obrane Damir Krstičević te poznati hrvatski alpinist Stipe Božić, kao i vrhunski sportaši ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske, braća Sinković, koji će nakon povratka iz Švicarske i osvojenog naslova europskih prvaka u veslanju, pripadnicima Hrvatske vojske na Sljemenu održati predavanje o svom putu do uspjeha.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti u sklopu izvrsne suradnje vrhunskih sportaša i pripadnika Hrvatske vojske kojom se želi podsjetiti na važnost bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću u Hrvatskoj vojsci.

Polazak je predviđen je u 7.30 sati sa staze Bliznec, nakon čega slijedi uspon Bikčevićevom stazom do Planinarskog doma „Ivan Pačkovski“ na Puntijarki, gdje će braća Sinković u 10 sati održati predavanje, a povratak se očekuje oko 13 sati.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za događaj da dođu u petak, 7. lipnja 2019. do 7.20 sati na stazu Bliznec ili do 10 sati na Puntijarku te da svoj dolazak najave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka, 6. lipnja do 17 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .