MY_LOGO

Športski dan pripadnika Hrvatske vojske

Foto: Arhiva MORH / M. Čobanović
Foto: Arhiva MORH / M. Čobanović

Športski dan pripadnika Hrvatske vojske održat će se u utorak, 11. lipnja 2019., s početkom u 10.00 sati u vojarni 1. gardijska brigada Tigrovi – Croatia u Zagrebu u sklopu kojeg će se otvoriti nova atletska (tartan) staza te održati zajedničko trčanje pripadnika Hrvatske vojske i prigodna nogometna utakmica između Zapovjedništva za potporu i Pukovnije Vojne policije.

Na Športskom danu sudjelovat će zapovjednici Hrvatske vojske, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević te vrhunski sportaši ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske, veslači Martin i Valent Sinković, hrvači Antonio Kamenjašević, Dominik Etlinger, Ivan Lizatović i Ivan Huklek, strijelac Anton Glasnović i skijaš Istok Rodeš.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti kojom se želi podsjetiti na važnost bavljenja športom i fizičkom aktivnošću u Hrvatskoj vojsci.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za događaj da dođu u utorak, 11. lipnja 2019. u vojarnu 1. gardijska brigada Tigrovi – Croatia u Zagrebu, najkasnije do 9.35 sati te da svoj dolazak najave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do utorka, 11. lipnja do 8.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .